Over

Huppertz Technical Services b.v. is een onderneming (gestart in 1992) die naast dienstverlening volledig is gespecialiseerd op het gebied van regelbare aandrijftechniek.
Om het brede terrein van moderniserings- en innovatietechniek beter te structureren kan er binnen Huppertz Technical Services b.v. een onderscheid gemaakt worden in twee geïntegreerde bedrijfsonderdelen, te weten systemen en service.

Huppertz Technical Services b.v. onderscheidt zich met name door de combinatie van kennis en techniek. Door de ruime ervaring en door de steun van de specifieke kennis van vaste leveranciers vindt u in Huppertz Technical Services b.v. een ideale partner.
Dit komt onder andere tot uitdrukking in:

De hoge servicegraad
Wij zijn gewend om 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar te staan voor onze relaties. Hieromtrent zijn eventueel concrete afspraken met betrekking tot bereikbaarheid te maken.

Voorraad en levertijd
In de samenwerking met Huppertz Technical Services b.v. zal het zelden voorkomen dat een projekt niet uitgevoerd kan worden vanwege de levertijd. Om dit te waarborgen hebben wij zelf de meest gangbare produkten op voorraad en beschikken wij over de mogelijkheid direkt produkten af te halen bij onze importeur en ook bij de fabrikant.

Engineering & systeembouw
Indien noodzakelijk levert Huppertz Technical Services b.v. volledige “turn-key” projekten, compleet met installatie en training.
Voor de uitvoering van deze projecten beschikken wij over enkele eigen mensen maar werken wij ook samen met gerenommeerde machinefabrieken, installatiebedrijven en besturings-bedrijven.

Leveringspakket
Voor Zuid-Limburg vertegenwoordigen wij  de aandrijf-componenten van KEB, de motorreductoren van Siemens (voorheen Flender) en SEW en diverse merken elektromotoren.
Eveneens fungeren wij als actief steunpunt voor alle Yaskawa / Omron producten en voor de displays en touch-screens van ESA.
Naast de hier genoemde fabrikaten verzorgen wij voor een groot aantal hoogwaardige aandrijf-producten het volledige traject vanaf berekening tot levering en inbedrijfstellen. Graag lichten wij dit verder bij u toe.