Over

Huppertz Projecten b.v. is een onderneming (gestart in 1992) die naast dienstverlening volledig is gespecialiseerd op het gebied van regelbare aandrijftechniek.
Om het brede terrein van moderniserings- en innovatietechniek beter te structureren kan er binnen Huppertz Projecten b.v. een onderscheid gemaakt worden in twee geïntegreerde bedrijfsonderdelen, te weten systemen en service.

Huppertz Projecten b.v. onderscheidt zich met name door de combinatie van kennis en techniek. Door de ruime ervaring en door de steun van de specifieke kennis van vaste leveranciers vindt u in Huppertz Projecten b.v. een ideale partner.
Dit komt onder andere tot uitdrukking in:

De hoge servicegraad
Wij zijn gewend om 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar te staan voor onze relaties. Hieromtrent zijn eventueel concrete afspraken met betrekking tot bereikbaarheid te maken.

Voorraad en levertijd
In de samenwerking met Huppertz Projecten b.v. zal het zelden voorkomen dat een projekt niet uitgevoerd kan worden vanwege de levertijd. Om dit te waarborgen hebben wij zelf de meest gangbare produkten op voorraad en beschikken wij over de mogelijkheid direkt produkten af te halen bij onze importeur en ook bij de fabrikant.

Engineering & systeembouw
Indien noodzakelijk levert Huppertz Projecten b.v. volledige “turn-key” projekten, compleet met installatie en training.
Voor de uitvoering van deze projecten beschikken wij over enkele eigen mensen maar werken wij ook samen met gerenommeerde machinefabrieken, installatiebedrijven en besturings-bedrijven.