Projecten

Huppertz Technical Services b.v. levert turn key projecten op maat

De afgelopen jaren heeft Huppertz technical Services b.v. bewezen perfect in staat te zijn TURN KEY projecten uit te voeren waarbij de elektrische aandrijftechniek centraal staat. In de meeste gevallen gaat het om het moderniseren van bestaande productiemachines en/of installaties. In grote lijnen komt het er op neer het vervangen van de aandrijvingen, het leveren en monteren van nieuwe besturingspanelen, het ontwerpen van software, het vervangen van alle bedrading en uiteindelijk het inbedrijfstellen van de machine/installatie.

Niet alleen bestaande machines kunnen door Huppertz technical services b.v. aangepakt worden maar wij zijn ook heel goed in staat om samen met een klant het aandrijf- en besturingstechnische gedeelte van nieuwe machines voor onze rekening te nemen. Om onze basis te verbreden zijn ook de specialiteiten van onze partner, fa. MCA uit Varsseveld, hierbij inzetbaar.

Een `must` voor ons is dat er tussen klant en Huppertz technical services b.v. een vertrouwensband ontstaat, naar onze mening de enige manier om tot een goed eindresultaat te komen.